Teröristler Bastille Günü için toplanan kalabalığa saldırdı. Fransa’nın güneyindeki Nice’de, kent merkezinde bir kamyon 14 Temmuz Ulusal Gün kutlaması yapan kalabalığın içine daldı. Olayın bir terör saldırısı olduğu iddia edilirken çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtildi.
Fransa’nın Nice kentinde bir kamyon Bastille Günü için toplanan kalabalığın içine daldı. Fransız medyasından gelen ilk bilgilere göre çok sayıda ölü ve yaralı var.

Fransız siyasetçi Christian Estrosi, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, “onlarca” kişinin öldüğünü belirtti. Valilik, vatandaşlardan, evlerinden dışarı çıkmamasını istedi.
Fransa’nın güneyindeki Nice’de, kent merkezinde bir kamyon 14 Temmuz Ulusal Gün kutlaması yapan kalabalığın içine daldı. Olayın bir terör saldırısı olduğu iddia edilirken çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtildi.
Valilik, kamyonun içindekilerin halkın üzerine ateş açtığını bildirdi.

Fransa’nın güneyindeki Nice’de, kent merkezinde bir kamyon 14 Temmuz Ulusal Gün kutlaması yapan kalabalığın içine daldı. Olayda çok sayıda ölü ve yaralı var.
BFM televizyon kanalı, saldırıda ölen ve yaralananların olduğunu duyurdu.
Reuters haber ajansı da Fransız medyasına dayandırdığı haber ile ölü sayısının en az 30 olduğunu açıkladı.
Fransız siyasetçi Christian Estrosi, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, “onlarca” kişinin öldüğünü belirtti.
Valilik, vatandaşlardan, evlerinden dışarı çıkmamasını istedi.
Güncelleme (15.07.2016 – 01:49) :
Can pazarının yaşandığı olayda 60 kişinin öldüğünü 100’den fazla kişinin de yaralandığını belirten Nice Valisi Adolphe Colrat, olayın terör saldırısı olduğunu ve vatandaşların evden çıkmamalarını söyledi.
Güncelleme (15.07.2016 – 02:01) :
Can pazarının yaşandığı olayda 73 kişinin öldüğünü 100’den fazla kişinin de yaralandı.

Fransa terör saldırısı, alexa
POST A COMMENT.