Luco Restaurant, servis ve şehrin kalbinde ki lokasyonu ile misafirlerine alternatifsiz bir deneyim sunuyor.
Tarihi yarımada da hizmet veren Luco Restaurant, Chef Kerim Akdeniz’in yönetiminde birbirinden eşsiz lezzetler ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Menüsü dünyanın bir çok noktasından birbirinden lezzetli yemeklerden parçalar almış. Ağırlıklı olarak Türk mutfağı hizmeti veren Luco’da, dünya menüsü ile de hizmet verilmektedir.
Chef Kerim Akdeniz, Luco Restaurant olarak sürekli AR-GE çalışması yaptıklarını ve yeniliğe önem verdiklerini belirterek devamla şöyle dedi; “Gelecek nesillere gastronomi sektörüne dair bir miras bırakmak ve zengin mutfağımızı bu tarihi yarımada da turistlere tanıtmak için çaba sarf ediyoruz. Geleneksel yemeklerimizi modern sunumlar ile misafirlerimize ikram ediyoruz. Tüm bunları yaparken dünya mutfağını da ihmal etmiyoruz. Çünkü turistik bir lokasyondayız. Misafirlerimiz genelde turistler oluyor. Onlara ülke değerlerimizi göz önüne alarak hizmet vermeye dikkat ediyoruz. Ağız tatları ve kendi ülkelerinde ki lezzetleri önemsiyoruz. Tüm bunları yaparken de geleneksel mutfağımızı da kesinlikle ihmal etmiyoruz. Yerel tatları onlara sevdiriyor ve eşsiz deneyimler yapmalarına yardımcı oluyoruz. Turistler genellikle yerel tatları deneyimlemek istiyor. Hizmet ve konseptimizin ana temalarından biri de geleneksel tatlarla hizmet vermek ve misafirlerimize kökleri çok derinlerde olan yemek kültürümüzü tanıtmaktır.”
Hijyen ve hijyen protokollerini eksiksiz bir şekilde uyguladıklarını da sözlerine ekleyen Akdeniz devamla şöyle; “Yiyeceklerin güvenliğine ve kalitesine çok dikkat ediyoruz. Kalitemizi sürekli güncelliyoruz. Menümüzde sürekli yeniliğe giderek misafirlerimizin beklentilerine cevap vermek gibi bir gayretimiz her zaman var. Harika ve eşsiz bir lokasyon da olduğumuz için kendimizi avantajlı hissediyoruz. Hedef kitlemize daha kolay ulaşabiliyoruz. Yerli ve yabancı misafirlerimize mevsimlik ve yerel malzemeler kullanarak eşsiz lezzetler sunuyoruz” dedi.
POST A COMMENT.