Diyarbakır’ın tarihi dokusuyla modern lezzetleri buluşturan Silvano Makarna, kısa sürede büyük ilgi gördü. Şehrin kalbi Sur ilçesinde yer alan restoran, geleneksel Silvan buğdayı ile hazırladığı özel makarnalarıyla öne çıkıyor. Kaliteli ve organik buğdayın makarnalara kattığı eşsiz lezzet, gastronomi dünyasında yeni bir çığır açıyor.
Silvan’ın 14 kalibreli buğdayı ‘Sorgül’ Buğdayı yeniden yaşam buldu
Silvano Makarna’nın başarısının sırrı, Silvan’ın meşhur ‘Sorgül’ buğdayında gizli. Kalite değeri 14 olan bu organik buğday, makarnalara hem eşsiz bir aroma hem de besleyici birdeğer katıyor. Diğer makarnalardan farklı olarak Silvan ‘Sorgül’ buğdayı ile hazırlanan makarnalar, daha sağlıklı ve lezzetli bir alternatif sunuyor.
Gastronomi kökenli girişimcilerden yoğun ilgi
Silvano Makarna‘nın başarısı, sadece Diyarbakır’la sınırlı kalmadı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen yoğun bayilik talepleri, markanın ne kadar ilgi gördüğünün bir göstergesi. Özellikle gastronomi sektöründe deneyimli olan girişimciler, Silvano Makarna‘ya yatırım yaparak bu büyüyen pazarda yer almak istiyor.
Silvano Makarna’nın Marka Danışmanı Adnan Ateş, franchise başvurularını değerlendirirken yeme içme sektöründe deneyimli adayları tercih ediyor. Ateş, markanın başarısını sürdürebilmek için sektörün dinamiklerini bilen ve gastronomiye tutkuyla bağlı girişimcilerle çalışmanın önemini vurguluyor. Adnan Ateş devamla şöyle dedi; ‘Lezzetlerimizin tüm lokasyonlarda son kullanıcıya servisi yapılırken bozulmamasını çok önemsiyoruz. Özel bir reçetemiz var ve bu reçete sektörde deneyimli aşçılar tarafından hazırlanıp müşterilerimize servis edilmesini önemsiyoruz. Diyarbakır’da ki lezzeti Trabzon’a, İstanbul’a Berlin’e ve Ankara’ya da ulaştırmak istiyoruz.’
POST A COMMENT.